Novi Sad
22.08.2011.
06:28 > 05:27
Škole bi trebalo do kraja nedelje da dobiju besplatne komplete udžbenika za prvi, drugi i treći razred osnovne škole.
  • slavica

    25.08.2011 21:12
    sramota
    znaci djaci prvaci nedobijaju besplatne udzbenike vec samo petinu tj bukvar citanku knjigu iz matematike i svet oko nas a sve ostalo se kupujemo oni daju cetri knjige da zamazu oci sramota
  • jos jedna mama

    23.08.2011 12:44
    @mama zaista nepotreban komentar o rabatu! Niko ali bas niko Vas ne tera da udzbenike kupujete preko skole, lepo mozete u knjizarama. E, sad sto je meni pa i dobroj vecini lakse da uplatimo na tri rate to je druga prica. Sa svim ostalim se u potpunosti slazem.
  • Mama

    22.08.2011 09:31
    @Roditelj
    Moje najmlađe, treće dete, ove godine kreće u četvrti razred osnovne škole i moram da sam malo zlurada kada vidim da u Beogradu SVI osnovci dobijaju besplatne komplete! Ja sam građanin ove zemlje kao i stanovnik Beograda, porez koji plaćam je isti, kasa u koju se slivaju pare iz cele Srbije je ISTA. Bilo bi lepo da nas onda sve tretiraju isto. Snašla sam se nekako i kupila polovne knjige pa me komplet nije koštao 6000 dinara već oko 2000. Žao mi je samo što učiteljica neće zaraditi rabat na mom detetu.....
  • nemanja s

    22.08.2011 07:16
    koje ponizavanje
    Alaj ste se otvorili, dobro niste deci poklonili jednu olovku i gumicu.
  • Roditelj

    22.08.2011 07:16
    Dobar start za školsku godinu
    Jako je lepo što eto bar deo troškova može da se umanji za školarce. Molila bih sitne duše da ovaj put preskoče sitničave komentare tipa ko zna kome ide u prilog ide ova informacija, ko će koliko novca dobiti i slično. Poklonu se u zube ne gleda i svaki novi udžbenik je dobrodošao. Naročito znači roditeljima sa troje dece što nije potrebno mnogo objašnjavati. Ne znam koliko su ljudi informisani ali prethodne školske godine je za porodice koje imaju troje i više dece užina u školi bila pesplatna i to ne samo za treće dete nego za svu decu u porodici.Vrtić je takodje besplatan za treće dete. Postoji još mnogo pogodnosti za našu decu ali da ne skrećemo mnogo sa teme ovaj put....samo se uzdržite od zluradih komentara.
  • ns

    22.08.2011 06:51
    mi muku mučimo a beograđani od naših para svi razredi svi đaci džabe imaju udžbenike već godinama, e moj Lalo kad si spor i mlitav pa te svi je*u da prostiš, dok se ne dovatiš motike Lalo moj..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna